Vacatures & stage

Zoeken wij jou? 

 

Leerkracht Bovenbouw SBO de Brug (0,4 fte)

Bij SBO de Brug in Nijverdal zijn wij op zoek naar een leerkracht voor de bovenbouw. Het betreft een parttimefunctie (werkdagen dinsdag en woensdag).
Ben jij die pedagogische als didactische topper die in het bezit is van een Pabo diploma en een master Educational Needs? Dan zoeken wij jou! Klik hier voor de advertentie! (Reageren kan t/m 10 juli 2024!)
 

Practische ICT-ondersteuner

Wij bieden in het schooljaar 2024-2025 een BBL leer-werktraject aan voor een enthousiaste en praktische ICT-ondersteuner voor onze scholen. Is dit iets voor jou?

Klik hier voor de advertentie.


Onze leerkrachten Sanne, Remko en Frederiek gingen jou voor en vertellen over hun (start)periode binnen 'Ieder kind telt' door middel van drie korte filmpjes. 

Klik hier voor de filmpjes: Sanne, Remko en Frederiek

 

Invallers

Mocht je interesse hebben om in onze invalpool te komen voor langdurige vervanging horen wij dat graag. Als je ook kortdurende vervangingen wilt doen verwijzen wij je graag door naar het Mobiliteitscentrum ObT coördineert voor ons de flexibele personele schil en behandelt vervangingsvragen die door onze scholen worden ingediend.  
Via deze link kun je je inschrijven bij het Mobiliteitscentrum ObT.
Om je aan te melden voor langdurige vervanging, kun je een mail sturen naar m.langendonk@iederkindtelt.nl
 

Stageplek

Volg jij de PABO of de opleiding tot Onderwijsassistent en ben jij op zoek naar een passende stageplek?

Binnen 'Ieder kind telt' wordt de coördinatie van de studenten voor stageplaatsen gedaan door Lilian en Susanne onze Coördinatoren Samen Opleiden.
Wanneer jij op zoek bent naar een stageplek stuur dan je cv en motiviatie naar: l.vanderkolk@schaapskooi-ikt.nl. 
 

Cookie instellingen