Beste Jaarverslag PO 2020

Op dit moment speelt er eigenlijk maar één ding en dat is corona. Alle 'hens aan dek' om met elkaar het hoofd boven water te houden. 
Helemaal niet belangrijk maar toch leuk om te melden. 
Donderdagmiddag 25 november jl. kwamen Bas Groenendijk (voorzitter) en Bart Vogels (juryvoorzitter) van Bravo Onderwijs bij ons met een bokaal, een oorkonde, een boeket bloemen en een heerlijke taart.

'Ieder kind telt' heeft gewonnen in de verkiezing beste Bestuursverslag 2020 in het Primair Onderwijs!
De jury bestaat uit een afgevaardigde van de PO-raad, VO-raad, VTOI, Ouders van Waarde en Wijs Accountantskantoor. Daarnaast was een fotograaf aanwezig want deze vermelding komt ook in de nieuwsbrief van het Ministerie van Onderwijs omdat zij insteken op een beter en leesbaar Bestuursverslag binnen het onderwijs. 
In het uitgebreide juryrapport wordt ingegaan op de bevindingen en worden ook aandachtspunten benoemd. 
Daarin staat onder andere dat 'Stichting 'Ieder kind telt' een verslag heeft opgeleverd met een eerlijk en trots verhaal. Door de vormgeving, de toevoeging van grafieken en het werken met korte alinea's is het verslag niet alleen prettig leesbaar, het oogt fris en het is ook eenvoudig om in gesprek te gaan over de behaalde resultaten. Zeer transparante verantwoording, goede doorlink naar achtergronddocumenten en ouders zijn betrokken in de opzet van het thuisonderwijs. Een inhoudelijk sterk verslag.  Klik hier voor het Bestuursverslag 2020 'Ieder kind telt' 

Wij zijn best een beetje trots!

Cookie instellingen